Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Yelda AKBAŞ ve öğrencilerimiz, bilinç ve farkındalık oluşturmak için şehrin belli noktalarına hayvan maması ve su bıraktılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Liselere Giriş Sınavı (LGS) Broşürü-2024

Sakarya Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından 2024 Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Liselere Adrese Dayalı Kayıt Sistemi ile ilgili güncel ve teknik bilgiler içeren bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. Özellikle 8. Sınıf velilerimizin ve öğrencilerimizin broşürdeki bilgileri dikkatle incelemesini rica ediyoruz.

Yolunuz açık olsun sevigili öğrencileirmiz.

Ara

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün

hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin

artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre

Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli

Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve

Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda hazırlanan video ve afişlere aşağıdan erişebilirsiniz.