Şbt

Okuyan Okullar Projesi kapsamında hazırlanan program Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil SARICI'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Programda Dedemin Bakkalı isimli kitap tanıtıldı. Tanıtım sonrası öğrencilerimiz tiyatro gösterisinde bulundu. Programa katılımlarından dolayı Dr. Cemil SARICI'ya ve programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sağlık Bakanlığı, Yeşilay ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Cadde AVM de açılan stantları ziyaret ettik. Stant görevlileri öğrencilermizi baımlılık hakkında bilgilendirdi.

Şbt

19-21 Ocak 2024 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Trambolin Cimnastik Türkiye Şampiyonasında öğrencimiz Ke... İb... Çe... 11-12 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı kategoride yarışan öğrencilerimiz Mu... At... Gü... 4. Nu... Eg... Öz... 5. Sa... Me... Çe... 8. olmuşlardır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Değerli veliler, sevgili öğrenciler;

05.02.2024 tarihinde uygulanacak olan ders programlarına aşağıda bulunan linklerden ukaşabilirsiniz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminde Okul Sporları, Yapılan deneme sınavları ve yarışmalarda ve okulumuzda yürütülen Davranış geliştirme Okul Kültürü Oluşturma programında derece elde eden öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Öğrenci ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı kapsamında "Hatırlatmaca" ve "Anlamını bul" etkinliklerinden kareler.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile ilk dönem son haftası okullarda etkinlik haftası olarak planlandı. Bu doğrultuda bizde öğrencilermizle çeşitli oyunlar, aktiviteler, sinema saatleri, okul gezileri, kermes gibi etkinlikler düzenledik. Etkinlik haftasıyla beraber dönemi kapatıyoruz. Öğrencilerimiz etkinlik haftasıyla yoğun geçen dönemi mutlu bir şekilde kapatıyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Görevli öğrencilerimizle, Gönül Coğrafyamız Kardeş Şehirler projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan programa katılım sağladık.

Ock

Okul sporları Yıldız Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında Doruk Öztürk ve Rüzgar Tanesen'den oluşan okul takımımız il 2. Oldu.

Ock

10-15 Ocak tarihlerinde Mersin 'de yapılan Havalı Silahlar Federasyon Kupası yarışmalarında 7/D sınıfından Ay.. Ko...'unda bulunduğu Bolu Sakarya İlköğretim Okulu Spor Kulübü takım halinde Türkiye 2. oldu. Öğrenci ve emei geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Davranış geliştirme ve okul kültürü oluşturma programı kapsamında birinci olan 8/E ve 6/C sınıflarımıza Bolu Gençlik Spor Merkezinde sinema mısır ödülü verildi. Sınıflarımızı tebrik ediyor, desteği için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulsporları Yıldız Kızlar yüzme İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz takımı 4x100 serbest ve 4x 100 karışık yarışlarında il Birincisi oldu. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulsporları Yıldız Erkekler yüzme İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz erkek takımı 4x100m serbest ve    4x 100m karışık yarışlarında il Birincisi oldu. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Dede Korkut hikâyelerinden hareketle yeni Bir hikaye yazma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir. Gerekli bilgiyi Türkçe öğretmenlerimizden alabilirsiniz.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün

hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin

artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre

Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli

Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve

Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda hazırlanan afişlere aşağıdan erişebilirsiniz.