Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, Umut dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Nis

Okulsporları Küçük Erkekler Trambolin İl Birinciliği müsabakalarında okul takımımız il birincisi oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarıyla ilgili yerinde bilgi edinmeleri, gözlemde bulunmaları, amacıyla Ankara Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ankara Atatürk Anadolu Lisesine bir grup 8. sınıf öğrencimizle gezi düzenledik.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mısra Video Yarışması yapılacaktır. Yarışma ile ilgili şartnameye aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu toprakları bize vatan kılan Başta M.Kemal ATATÜRK olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarıyla ilgili yerinde bilgi edinmeleri, gözlemde bulunmaları, amacıyla Bolu Fen Lisesi ve İzzet Baysal Anadolu Lisesine bir grup 8. sınıf öğrencimizle gezi düzenledik.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Kılavuzda resmî ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak Merkezî Sınav'la ilgili usul ve esaslara yer verildi.

Mrt

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle okulumuzda da bir program düzenlendi, programda görevli öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1 - 7 Mart Deprem Haftası kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı tüm okullarda yapılan deprem tahliye tatbikatını başarıyla gerçekleştirdik. Kısa sürede ve güvenli bir şekilde binayı boşaltan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulsporları Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz il 4. Oldu.

Mrt

Okulsporları Küçük Kızlar Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında Zehra BAKİ 200m. Serbest 1.

200m. Karışık 2.

100m. Kurbağa 2.

50m. Kurbağa 4. olmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarıyla ilgili yerinde bilgi edinmeleri, gözlemde bulunmaları, amacıyla TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bir grup 8. sınıf öğrencimizle gezi düzenledik.

Şbt

Gönül Coğrafyamız Kardeş Şehirler Kitap Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından "Kazan" kitabının sunumu başarıyla gerçekleştirildi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Cemil SARICI, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar. Başarılı sunumlarıyla öğrencilerimiz izleyenlerden takdir topladı. Projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

16-18 şubat 2024 tarihlerinde Çorum ilinde düzenlenen Okulsporları Yıldızlar Yüzme Grup müsabakalarında;

Öğrencilerimizden Er.. Pu.. Ah.. 400m. Serbest 2.   200m. Serbest 3.   200m. Kelebek 3.   100m. Kelebek 3.

Poyraz Bozkurt  50m. Serbest 2. Olmuşlardır. Elde ettikleri dereceler için tebrik eder, katılacakları ülke finalinde başarılar dileriz.

Şbt

İlköğretim ve Ortaoöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları başlamıştır. Sınav başvurusu Okul Müdür Yardımcısı Kemal KARATAŞ tarafından yapılacaktır. Sınavla ilgili kılavuza aşağıda verilen bağlantıdan ulaşabilirsiniz.