T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Sakarya Ortaokulu

Sakarya Ortaokulu

Telefon
0 374 212 06 00
Belgegeçer
000
WEB
https://bolusakaryaortaokulu.meb.k12.tr
Adres
TABAKLAR MAH. MAZHAR MURTEZAOĞLU CAD. SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 37 MERKEZ / BOLU
Vizyon
Yetiştirdiği Öğrenciler Yarının Yurttaşları : Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, Bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. . Bugünün Öğrencileri : Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.
Misyon
Sakarya İlköğretim Okulu misyonu, güzel bir şehir ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
2021 YILINDA OKUL TÜRÜNE GÖRE KAZANAN ÖĞRENCİ SAYILARI: FEN LİSESİ: 15 İZZET BAYSAL ANADOLU LİSESİ: 15 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ: 5 ALTINDAĞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ: 2 İZMİR BORNOVA ANADOLU LİSESİ: 1 DATÇA YILMAZ KARDEŞLER ANADOLU LİSESİ: 1 Mezun öğrencilerimizin %11´i Fen Lisesine, %11´i İzzet Baysal Anadolu Lisesine, toplamda sınavla öğrenci alan liselere %29 oranında öğrencimiz yerleşmiştir.
Öğretmen :43
Öğrenci :664
Derslik :21
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1134
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:45 - 15.20
Isınma
Doğal Gaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz merkezi konumdadır. Bolu Valiliği ve Kadın Doğum Çocuk Hastanesi arasında kalmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza 11 ayrı bölgede özel servislerle öğrenci gelmektedir.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. Anadolu Sok. BOLU / 14100
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimizin Ulusal Yada Yerel Başarı El Ettikleri Spor Dalları: - Basketbol - Bocce - Yüzme - Cimnastik - Dart - Eskrim - Futbol - Güreş - Karate - Kick Boks - Masa Tenisi - Okçuluk - Oryantiring - Tekvando - Tenis - Satranç.
Bilimsel Etkinlikler
- Bu Benim Eserim Projesi Davet Edilen Projelerimiz: 1. Yapacak Birşey Daha Olmalı(Fizik) Eray EREM- Efe Ulaş ÇAMLI 2. Ses Dalgalarını Görelim (Fizik) Z. Rana FEDAKER - İlayda DANIŞAN - Bilge Kunduz Etkinlikleri - Tübitak 4006 Projeleri
Proje Çalışmaları
- Bu Benim Eserim Projesi Davet Edilen Projelerimiz: 1. Yapacak Birşey Daha Olmalı(Fizik) Eray EREM- Efe Ulaş ÇAMLI 2. Ses Dalgalarını Görelim (Fizik) Z. Rana FEDAKER - İlayda DANIŞAN - Bilge Kunduz Etkinlikleri - Tübitak 4006 Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-
Yazdır